Leeuwen eten illegale stropers op

Dit noemt men nou een gevalletje karma. Een aantal illegale neushoorn-stropers is verscheurd en opgegeten door een leeuwenfamilie. Dit gebeurde in Zuid-Afrika, waar de illegale stropers inbraken bij een Wildlife centrum om op neushoorns te jagen. Helaas voor de stropers verliep het niet volgens plan en werden zij zelf de prooi van een leeuwen familie. Hieronder is de video te zien, pas wel op dit kunnen schokkende beelden zijn.

De eigenaar van het WildLife park heeft op Twitter geplaatst dat een medewerker de resten van een aantal mensen had gevonden. Het gaat om minimaal drie personen die zijn opgegeten in het park. Deze zijn gespot in het leeuwen reservaat. Het nieuwsblad DailyMail heeft ook gemeld dat er minstens drie mensen zijn opgegeten door leeuwen. Karma heeft in dit geval zijn werk goed gedaan. Want het is verboden om op neushoorns te jagen en al helemaal in een WildLife centrum. Deze zijn speciaal gemaakt om de dieren te beschermen en een mooi leven te geven.

Gebeurt dit wel eens vaker?

Helaas is het nog steeds een ‘sport’ voor bepaalde mensen om op exotische of bijna uitgestorven dieren te jagen. De hoorns van een neushoorn leveren ook erg veel geld op op de zwarte markt. Het is spijtig dat dit in 2020 nog steeds gebeurt. Hopelijk schrikt het andere illegale jagers af dat het dus ook helemaal verkeerd kan aflopen en je het moet bekopen met de dood. Het enige goede nieuws dat wij hieruit kunnen halen is dat de leeuwen tenminste een lekkere maaltijd hebben gehad.

leeuw eet mens

Meer leuke video’s bekijken?

Dit bericht is geschreven door taggenmaar.nl.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :