CrimeClub is terug? Crime-Club.nl een gratis online schietspel

Ken jij het spel crimeclub nog van vroeger? Het spel bestond vanaf 2005 en werd echt een online hit. Met 1000e spelers tegelijk online, waar je vooral met je vrienden leuk samen kon spelen. Het was de bedoeling om de beste gangster van het spel te worden. Dit kon je alleen doen, maar ook samen met vrienden door middel van met zijn alle in een familie te gaan. Helaas werd het spel aangevallen door hackers. Het fenomeen dat Ddos aanval heet. Hierdoor stopte het spel in 2007. Toen kwamen alle clones denk aan:
qrimeclub.nl
extremeclub.nl
mafiaway.nl
cclub.nl
crime-club.com
mafiaroots.nl
qrimeclub.nl
qrimeclup.nl
crimeclup.nl
crimesclub.nl
crimexclub.nl
tocc.nl
theoriginalcrimeclub.nl
crimeclub2.nl
crimexclub.nl
crimecode.nl
crimeclub.info
crimeclub.net
crimeclub.eu
crimeclub.biz
clubcrime.nl
club-crime.nl
crimeklub.nl
krimeclub.nl
En zo kunnen we nog 100e websites bedenken.

crimeclub
crimeclub logo

Gelukkig is het gratis online maffiaspel CrimeClub nu terug

Na jaren van wachten is het spel dan eindelijk weer terug. Het is gelukkig een gratis versie. Klik hier om naar de nieuwe CrimeClub site te gaan! Je kunt hier vervolgens gratis aanmelden en beginnen met spelen. Houdt er wel rekening mee dat de huidige ronde begon op 24 februari. Dat is alweer een tijdje geleden. Je kunt beter starten op 14 juni 2020, dan begint er namelijk een nieuwe ronde. Bij een nieuwe ronde heeft iedereen weer gelijke kansen. Je begint dan allemaal op 0 en moet je weg naar de top zien te vinden. Maar de concurrentie is moordend. Dus kom wel met een goed plan van aanpak als jij voor de 1# strijd.

Wat is het spel precies?

Het is een oldskool text based browser game.
Dat houdt dus in dat je in de huid kruipt van een gangster en/of crimineel online. Vervolgens moet je door middel van acties op de website te verrichten omhoog klimmen. Je kunt ranken door bijvoorbeeld auto’s te stelen, misdaden te plegen of mensen uit de gevangenis te breken. Ga jij voor bezittingen? Heb jij altijd al je eigen Red Light District (hoerentent) willen beheren? Dan is dit je kans! Je verdiend er nog goed aan. Want elke hoer die achter het raam staat in jouw Red Light District krijg jij $$ voor op je bank per uur. Je hoeft dan dus letterlijk niks te doen om geld te verdienen op het spel.

Waarom is het een schietspel?

Je kunt namelijk elke speler op het spel dood schieten. Je moet hiervoor wel een bepaald aantal wapenervaring hebben, een wapen hebben en kogels om af te vuren op je tegenstander. Hoe beter het wapen, hoe minder kogels je hoeft te schieten. Het beste wapen is een bazoeka! Hoe vet? Schieten met een RPG op andere spelers, lachen!

Hier onder staan nog een paar trailers/promotie video’s van het spel. Om je een beeld te geven van hoe het eruit ziet!

Crime-Club.nl video
CrimeClub promo video
Crime-Club.nl op Youtube

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :