Coronavirus Nederland update

Het RIVM heeft gemeld dat er weer 155 nieuwe coronapatiënten in Nederland bij zijn gekomen. Het aantal blijft helaas maar oplopen, ondanks dat de overheid donderdag instructies heeft gegeven.
De teller van het aantal besmette Nederlanders staat inmiddels al op 959 personen.
Dit zijn enkel de personen die positief getest zijn op het coronavirus. Naar alle waarschijnlijkheid liggen deze cijfers vele malen hoger. Ook het aantal sterfgevallen door dit virus in Nederland stijgt met de dag.

coronavirus nederland

Gaan de scholen maandag dicht?

De vraag heerst door heel Nederland. Gaan de scholen maandag allemaal dicht? Is de grote vraag dit weekend. De politiek is er erg verdeeld over. Een aantal zijn er hard op voor om de scholen dicht te gooien. De andere vinden juist dat we geen paniek moeten zaaien en gewoon door moeten gaan met ons leven.

Het is ook heel lastig, want stel dat beide ouders werken in bijvoorbeeld de zorg? Dan komt hun kind thuis te zitten omdat de scholen gesloten zijn. Wie past er dan op het kind? De ouders gaan door met hun werk omdat het nu erg druk is in de zorg sector. Hier moeten ze dus een goede oplossing voor vinden.

Ik hoop dat ze alle scholen dicht gooien, om zo de verspreiding van het coronavirus enigszins tegen te houden. We gaan het maandag meemaken.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :