Herken jij deze dingen nog? Wel als je vroeger Bananen in Pyjama’s keek!

Dit programma was vroeger zo leuk, toen je nog een kind was. Die Bananen in hun pyjama’s! De hoofdrol spelers 2 bananen die een hoop avonturen beleefde, hielden je als kind toch aan de buis.

Het begin van Bananen in Pyjama’s

Het programma werd voor het eerst in 1999 uitgezonden op de Nederlandse televisie. Er zijn in totaal 408 afleveringen gemaakt verspreid over 8 seizoenen. Het programma werd een echte hit en kinderen waren er dol op. Het werd in veel landen bestempeld als een van de populairste kinderprogramma’s. Het werd over de gehele wereld uitgezonden en er werd zelfs merchandise van verkocht. Herkennen jullie de titelsong van het programma nog? Bekijk hier onder een aflevering!

De magische intro song van Bananen in Pyjama’s!

Wanneer wij hem weer afspelen, kunnen we direct mee zingen ondanks dat we het programma al meer dan 10 jaar niet hebben gekeken! Herken jij de tekst nog?

Bananen in Pyjama’s ze komen naar benee. Bananen in Pyjama’s zijn altijd met z’n twee.
Bananen in Pyjama’s, de Teddy’s spelen mee. Samen spelen lijkt je dat geen grandioos idee!

De drie teddyberen

Andere hoofdrolspelers waren de 3 teddyberen die er ook altijd in voor kwamen. Herinner jij ze nog? Ze beleefde samen de gekste avonturen!

De rat

Wie kent hem nog? De rat woonde ook in de Knuffellaan. Hij kwam vaak bij de bananen op bezoek en had ook een hoofdrol in de serie!

Bekijk hier onder een aantal afleveringen van Bananen in Pyjama’s om wat jeugd herinneringen op te halen!

Meer humor video’s bekijken?

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :