Baby zeehond bedankt redders

In onderstaand filmpje is te zien dat een zeehond die verstrengeld is in een vislijn word geholpen. Vervolgens lijkt het alsof de baby zeehond de redders bedankt! Dit is geen normaal gedrag van zeehonden, normaal rennen de diertjes zo snel mogelijk naar het water om veilig te zijn van het gevaar.

De zeehonden worden geen pijn gedaan

In het filmpje is te zien dat de zeehond hard beetgepakt word bij zijn nek, dit doet de zeehond geen pijn! Ze hebben een hele dikke huid en dit is nodig om de diertjes veilig te redden, ze hebben hele scherpe tanden.

Walvisbaai

De zeehonden leven met duizenden in de Walvisbaai in Namibië. De Walvisbaai is ook een grote haven in Namibië waar veel gevist word. Vislijnen, shirts en andere door de mens geproduceerde spullen komen weleens in de zee terecht.

Zeehonden zijn heel speelse dieren en komen dan ook weleens terecht in een visnet, vishengel, vishaak of zelfs een voetbalshirt. Terwijl ze groeien gaan deze spullen knellen om hun lichaam en op den duur in de huis snijden totdat ze een langzame en pijnlijke dood sterven.

zeehond redden

Ocean Conservation Namibia

Deze twee mannen hebben een kajakschool in de walvisbaai voor toeristen om samen met de zeehonden te kayakken. In hun vrije tijd gaan ze op pad om op zoek te gaan naar zeehonden die verstrengeld zijn in vislijnen, netten en andere spullen.

Bron video: https://www.youtube.com/watch?v=vEOvi4Vao_I

Meer leuke video’s en artikelen lezen van taggenmaar.nl?

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :