Whiteboard Animatie video laten maken?

Het is een steeds populairder onderwerp. Steeds meer bedrijven geven hun visite kaartje af door middel van een korte, maar krachtige video boodschap. Deze video’s worden gemaakt door specialisten en kun je ook wel promotie video’s noemen. Dus wil jij een promotievideo laten maken? Daar is agentschaphenkmichelbrink.nl de specialist voor. Hij kan deze whiteboard animatie video’s al binnen een paar dagen voor je afmaken. Dus heb jij belang bij een whiteboard animatievideo of promotievideo? Neem dan contact op met Henk Michelbrink. Hij zal zijn uiterste best doen om voor jou een professionele promotie video voor jou bedrijf of dienst in kaart te brengen.

whiteboard animatie video

Waarom een promotievideo?

Het gebruik van social media is anno 2020 als maar aan het groeien. Dit bekent dat er steeds meer mensen op social media actief zijn en deze mensen spenderen ook steeds meer tijd op social media. Door een eigen video van je bedrijf of dienst op social media te plaatsen, krijg jij dus extra veel bereik op een gemakkelijke manier. De jeugd van tegenwoordig kijkt bijna alleen nog maar naar video’s op Youtube. De normale TV verliest als maar terrein. Dus het is heel erg slim om je eigen whiteboard video op Youtube te plaatsen! Als bedrijf is het nu eenmaal slim om in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen en dus actief te worden in social media land. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere onderdelen van je bedrijf apart uit te leggen in video’s. Zo creëer jij nog meer content en video’s voor je bedrijf. Die jij dan verspreid kunt uploaden.

Voorbeeld video

Dit is een voorbeeld whiteboard animatie video van Agentschap Henk Michelbrink.
Bron: https://www.youtube.com/watch?v=uwC0BMeEiUo

Wat kost het ongeveer?

Wat het je gaat kosten hangt erg af van je eigen wensen. Wil jij meerdere video’s of maar een video? Wil jij een lange of korte video? Lever jij het materiaal zelf aan, of moet Henk het allemaal maar verzinnen? Hoe meer tijd en moeite het kost, hoe duurder het eindbedrag zal worden. Maar er is goed nieuws. De gemiddelde video kost tussen de 90 tot 135 euro. Terwijl dit bij andere bedrijven kan oplopen tot 1000 euro. Het is dus een koopje als je het vergelijkt met andere bedrijven. Een echte aanrader volgens velen.

Wij hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd over dit onderwerp. Mocht jij nu beslissen om een whiteboard animatie video aan te schaffen? Dan raden wij je agentschaphenkmichelbrink.nl aan!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :