5 Te gekke activiteiten in Amsterdam voor koppels

Bezoek je Amsterdam, maar wil je eerst onderzoeken welke te gekke en onbekende activiteiten je moet doen in Amsterdam? Plekken die alleen de locals kennen? Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Ik help jou je ontdekkingsreis te plannen in Amsterdam.   Ik heb Romantic Tour Amsterdam opgericht toen ik zag dat stelletjes die deze adembenemende stad bezochten, niet wisten waar ze de meest romantische plekjes konden vinden. Reguliere toeristische aanbieders voorzagen onvoldoende in dit romantische aspect. Het Amsterdam dat ik ken is vol van charme, eigenaardige steegjes en kanaaltjes, ongebruikelijke schattige locaties. Ik selecteerde voor jou de beste activiteiten en minst bekende must-see cool spots voor koppels! .

Picnic in het Vondelpark Amsterdam

Wat is romantischer op een warme dag dan een mand vullen met champagne, heerlijke Nederlandse kaas, chocola en aardbeien en daarmee samen te gaan loungen in het park? Geniet van elkaar aan de rand van een vijver, in de schaduw van een eeuwenoude treurwilg of in de stralen van de namiddagzon. Amsterdam is niet alleen een stad van water, maar ook van weelderige en eeuwenoude parken, perfect voor een romantische ontsnapping aan de drukte.

Een Romantische Privé rondvaart

Amsterdams meest romantische kant zijn de grachten. Op het water voel je hoe de romantiek tot leven komt zoals je dat nergens anders kunt ervaren. Ik geloof dat Amsterdam nog steeds ontdekt moet worden als echt Romantische Stad. Wij organiseren Romantische Rondvaarten waar we je de romantiek en magie van de stad laten voelen. Wil jij meer weten klik dan hier voor meer informatie over de romantische rondvaart tochten en wil jij je geliefde ten huwelijk vragen op een boot, kijk dan naar de opties die we hiervoor aanbieden.

grachten in amsterdam

Romantisch cafeetje aan de Oude Kerk

Hou jij van historische verhalen en sfeervolle locaties? Nou, deze plek is een must see in Amsterdam voor liefhebbers. Gelegen op een plek midden in het centrum van de oude stad ligt de Oude Kerk, naast de kerk is een charmant café. Klim naar de zolder bij De Koffieschenkerij of ga zitten in de intieme tuin met uitzicht op de grachten, genietend van heerlijke koffie en de lekkerste taarten van de stad. Het is een perfecte plek om de uren met je geliefde door te brengen op een romantische middag in Amsterdam.

Oude Kerk vol Historie en Liefde

En als je in de kerk bent, waarom dan niet de grafsteen bezoeken van Saskia, de vrouw van de meesterschilder Rembrandt? Op 9 maart om 8:39 schijnt het zonlicht door het glas-in-loodraam, waarbij het licht de grafsteen op doet lichten, waardoor de grote liefde van de kunstenaar eenmaal per jaar tot leven komt. We komen hier jaarlijks samen om de liefde tussen Saskia en Rembrandt te vieren. En stil te staan bij een van de grootste Kunstenaars aller tijden.

NDSM waar Creativiteit en duurzaamheid samen komt

In het noorden van Amsterdam is een gebied dat vroeger een oude scheepswerf was.

De Ceuvel is ontstaan en ontwikkeld door architecten en visionairs die zich inzetten voor duurzaamheid. Dit is een inspirerende plek vol creatieve expressie. Ze zetten samen op een verontreinigd terrein allerlei woonboten die gedoneerd zijn door mensen uit heel Nederland. Het heeft een café, allerlei soorten evenementen en ik kan van harte de fantastische live-muziek optredens aanbevelen die worden georganiseerd op een van de woonboten. Een fantastische plek om naartoe te gaan in Amsterdam, niet vaak bezocht door toeristen, perfect voor stellen die op zoek zijn naar een intiem en romantisch avondje uit. 

Dit zijn mijn 5 te gekke activiteiten in Amsterdam. Ik hoop dat deze je bezoek aan Amsterdam bijzonder maken en vooral romantisch. Mocht je meer willen lezen over tips en wat je nog meer aan romantische activiteiten kunt doen ga dan naar mijn blog. Daar vind je een schat aan informatie. Shisha lounge Amsterdam, hier vind je alle shisha lounges in Amsterdam.

Rocco Vermijs
Romantic Tour Amsterdam

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :